Onze binnenwerkzaamheden

binnenwerkzaamhedenWij helpen u graag met binnenwerkzaamheden voor thuis of kantoor. Wij hebben ruime ervaring het plakken van papier-, schuim- ,vinyl-, nonwoven- en glasvezelbehang. Voor het sausen van wanden en plafonds beschikken wij over de juiste materialen om deze de gewenste afwerking te geven. Ook kunnen we, indien gewenst, de latex aanbrengen door Airless spuit techniek.

Vanzelfsprekend zorgt Naaldenberg Schilders ook voor al het overige schilderwerk in uw woning, kantoor of winkel. Daarnaast zijn wij er ook voor het aanbrengen van zonwerende en/of inbraak werende raamfolies. Voor het behandelen van betonnen vloeren, bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Het voornaamste is dat wij er voor zorg dragen de juiste materialen toe te passen voor iedere klus. Adviseren over kleuren en technieken hoort bij ons vak.

Wilt u meer weten? Bel of mail ons gerust. Wij willen u graag informeren over de mogelijkheden, en die zijn er zeker. En het advies is volledig vrijblijvend net als een eventuele offerte.

Binnenwerkzaamheden

Betonlook afwerking

U bent aan het zoeken naar een stijlvolle of misschien wel industrieel wandafwerking (betonlook) voor de muren van uw badkamer, toilet, woonkamer of douche? Ook hiervoor is Naaldenberg Schilders het geschikte bedrijf.

Houten plafond dekkend schilderen