Onze buitenwerkzaamheden

Onze buitenwerkzaamheden bestaan uit o.a. gevels- en houtwerk. Ook voor het plaatsen van isolatieglas, zonwerende beglazing, glas in lood, glasrenovatie, glasbreuk herstel, plaatsen van ventilatieroosters en suskasten. Voor dubbele isolerende beglazing maken we gebruik van kwalitatief hoogstaand Nederlands glas. Daarbij worden alle veiligheidsnormen in acht genomen. Ook als uw pand gereinigd dient te worden door middel van hoge druk kunnen wij u van dienst zijn.

Wij staan niet alleen voor mooi, maar ook voor kwalitatief goed schilderwerk. In samenwerking met de technische adviseur van onze groothandel kunnen wij een passend verftechnisch advies verzorgen. Naast de verftechnische adviezen kunnen wij ook een meerjaren planning van het onderhoudschilderwerk voor uw bedrijf, V.v.E. of woning samenstellen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wilt u meer hierover weten? Bel of mail ons gerust. Wij willen u graag informeren over de mogelijkheden en die zijn er zeker. En het advies is volledig vrijblijvend net als een eventuele offerte.

Foto’s voor – na

Aanpassingen monumentaal pand voor – na

Foto’s uit de oude doos