Houtrotreparatie

Wij voeren ook houtrotreparatie uit. Hierbij gaat het vooral om deelvervanging of Epoxy houtreparaties.

epoxy houtrot reparatieHoutrot is een vervelend probleem dat vaak ongemerkt de kop opsteekt. Een snelle oplossing is vereist om erger te voorkomen. Als houtrot aanwezig is kan er gekozen worden voor vervanging van het gehele gevelkozijn of herstel van de aangetaste kozijnen. Belangrijk hierbij is dat het op een professionele wijze wordt uitgevoerd. Bij een ‘slordige’ uitvoering zullen de reparaties het startpunt zijn van nieuwe houtaantasting.

Bij professionele uitvoering met de nieuwe methode van houtsanering behoren deze problemen tot het verleden. Als het juiste materiaal en het benodigde vakmanschap worden gebruikt, is herstel van aangetast houtwerk heel goed mogelijk. Zo goed zelfs, dat wij garantie geven op hechting en scheurvastheid van de reparatie.

Pas als het hout weer in goede staat is wordt het geheel geschilderd volgens de gewone procedure. Het uiteindelijke resultaat is een mooi gesloten verfsysteem wat weer strak afgewerkt is en een optimale bescherming biedt.

Vaak volstaat het invoegen van nieuwe delen, maar waar nodig kunnen wij voor u ook oude delen compleet vervangen, zoals kozijnen, deuren en ramen.

Voor wij aan het werk gaan komen wij bij u langs om de situatie persoonlijk te bekijken. Vervolgens maken wij een offerte zodat u precies weet wat de kosten zijn.

houtrotreparatie

Naaldenberg Schilders staat nooit stil en is constant in beweging.
Bovendien is het bedrijf AF-Erkend. Kwaliteit voor een scherpe prijs, dat is het uitgangspunt.